2015. július 8., szerda

Tetoválás kezelése – utókezelés

Itt az ÚJ, kényelmes és biztonságos módszer: Tetoválás Fólia


Válaszd a Tetoválás Fóliát! Az egészségügyi sebfóliákat eredetileg a fokozottan érzékeny égési sérülések gyógyítására fejlesztették ki, majd a tetováló szakma felfedezte a benne rejlő lehetőséget. Az új módszernek köszönhetően a tetoválás utókezelése így egyszerűbbé, kiszámíthatóbbá és biztonságosabbá is vált. A tetoválás elkészülte után kérésre egy speciális fóliát ragasztunk fel a tetovált felületre, amit nem kell cserélni! Ez a vékony filmréteg légmentesen lefedi a tetoválást és speciális anyagainak köszönhetően kíméletesen óvja és gyógyítja a friss sebet. A víz, baktériumok és egyéb szennyeződések nem jutnak át a fólián, a felesleges folyadék ugyanakkor távozhat.

speciális fóliának köszönhetően krémezésre nincs szükség, az egyetlen dolog amire oda kell figyelni, hogy 5 nap elteltével óvatosan lehúzzuk a fóliát. Ezután krémezni is lehet vékonyan Bepanthen krémmel vagy testápolóval. Nagyon vékony varréteg alakul csak ki, ami az 5. napon már peregni is kezd.



FONTOS!

A fóliát nem kell és nem is szabad eltávolítani, cserélni, kizárólag a felhelyezés utáni 5. napon óvatosan lehúzni – ezzel kész is az utókezelés!

Tetoválás fólia használata bővebben a weboldalon...


Elérhetőségeink:

Kapcsolat és térkép
info@invictus-tattoo.hu
+36 20 349 8044
+36 1 370 3505